Σχετικά…


Το Blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό τη συλλογή κειμένων σχετικών με την ελληνική άμυνα και πολιτική. Επειδή οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι γρήγοροι και οι Ελληνες έχουμε αποδεδειγμένα μνήμη χρυσόψαρου, σκέφτηκα να συγκεντρώσω ενδιαφέροντα κείμενα (δημοσιoγράφων, συγγραφέων, κρατικών λειτουργών κλπ) ώστε να μπορούμε να ανατρέχουμε σε αυτά και να μην πέφτουμε, κάθε φορά, απο τα σύννεφα.

Σκοπός δεν είναι οι «αποκλειστικότητες» και η άμεση ενημέρωση επι παντός επιστητού. Το «λειτούργημα» της άμεσης ενημέρωσης ανήκει στους ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ουδέτερους, έντιμους, ανέντιμους, ηθικούς ή ανήθικους.

Γ.Π (αδήωτος)

Advertisements

6 thoughts on “Σχετικά…

 1. Διαπιστώνω ότι δημοσιεύθηκε μελέτη μου χωρίς να αναφέρεται η πηγή αλλά και η σχετική ενημέρωση ποιοί είστε;
  Προφανώς αφήνω μόνο το μικρό μου όνομα αφού δέν γνωρίζω το δικό σας

  1. Αγαπητέ μου,
   μπορείτε να γίνετε πιο σαφής σε τι αναφέρεστε? Εαν είναι έτσι είμαι προθυμος να επανορθώσω. Πείτε μου το post Που αναφερεστε και πως αποδεικνύεται ότι είναι δικόσας και θα προβώ σε επανόρθωση, είτε αναφέροντας το όνομά σας (εφόσον το επιθυμείτε) είτε αφαιρώντας τη σχετική δημοσίευση.

   1. Κατ’ αρχήν δέν γνωρίζω απο βρήκατε την μελέτη μου που εξεπόνησα την δεκαετία του 1990. Βλέπω όμως ότι σε όλα σχεδόν τα δημοσιεύματά σας απουσιάζει η πηγή αλλά και ο συγγραφέας …. παράκληση πείτε μου σε ποιό mail θα σας βρώ και θα επικοινωνήσω εγώ μαζί σας την ηλεκτρονική μου διεύθυνση σας την έγραψα και στο προηγούμενο mail μου

   2. Αγαπητέ,
    όπως σας ξαναείπα, μιλάτε για κάποιο κείμενο πριν απο 20 περίπου χρόνια. Σας ζήτησα να μου πείτε σε τι αναφέρεστε και να μου ΄στείλετε κάποια αποδειξη σχετικά με αυτό. Αν μπορείτε παρακαλώ στείλτα και θα επανορθώσω όπως μου ζητήστε (αναφορά ή διαγραφή κειμένου) Αν δεν μπορείτε, πάψτε να με ενοχλείτε και συνεχίστε τη ζωή σας.

 2. Μόλις τώρα ανακάλυψα το blog και χαίρομαι γιατί φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον! Συγχαρητήρια!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s