Οι μαρξιστές-Λενινιστές είναι φανατικοί εχθροί του σκεπτικισμού,  του θετικισμού.  Δεν είναι σωστό να αντιτασουμε τον ιδεαλισμό στον οικισμό,  μόνο τον ρεαλισμό.
Το πλήθος αντιπροσωπεύει την αστική ηλιθιότητα.
Το έργο του Λένιν δε βασίζεται σε αρχές αλλά σε αυταπάτες.  Ο Λένιν με το σοσιαλισμό του,  δημιούργησε την οργανωμένη μορφή μίσους.  Ο Ζινόβιεφ (σύντροφός του Λένιν ) αναφέρει « το κόμμα διασκορπισμένο και υπό διωγμο δεν έπαιξε αποφασιστικό ρόλο στην επανάσταση του Μαρτίου επειδή εργατική τάξη ήταν υπέρ της Εθνικής Αμύνης«.

Η ειρηνική συνύπαρξη.  (απάντα Λένιν,  5η  έκδοση).
Τόμος 40: δεν βλέπω κανένα λόγο για τον οποίο μια σοσιαλιστική κυβέρνηση σαν τη δική μας να εμποδίζεται όπως έχει απεριόριστες σχέσεις με τα καπιταλιστικά κράτη.
Τόμος  44: « κατόπιν μεγάλης παλης κατακτήσαμε τη δυνατότητα να υπάρχουμε δίπλα σε καπιταλιστικές χώρες,  που αναγκάζονται τώρα να συνάψουν μαζί μας εμπορικές σχέσεις.
Τόμος 45: « οι ειρηνιστικές τάσεις ανά τον αστικο κόσμο θα χρησιμοποιηθούν για όφελος της Σοβιετικής πολιτικής ».  Επίσης αναφέρεται στο αναπόφευκτο του πολέμου μεταξύ καπιταλιστικών και σοσιαλιστικών χωρών.

Ελευθερία

Η ελευθερία του Τύπου : η ελευθερία του Τύπου είναι μια μεγάλη Επαγγελία ποικιλία της Δημοκρατίας.  Οι εργάτες  αναγνώρισαν ότι η ελευθερία αυτή είναι ένα ψέμα ( Απρίλιος 1919).

συνέρχεσθαι είναι φραση κενης σημασίας.

Σοβιετικό Σύνταγμα, άρθρο 125: προς Εδραιώση του Σοσιαλιστικού καθεστώτος ο νόμος εγγυάται: την ελευθερία του λόγου,  του Τύπου,  των συγκεντρώσεων.  Τα δικαιώματα είναι εξασφαλισμένα εφόσον οι εργαζόμενοι έχουν στη διάθεσή τους τυπογραφία, χαρτί και δρόμους.
8 Μαρτίου 1920:  συνδικαλιστική συζήτηση κράτησε πάρα πολύ,  είναι μια πολυτέλεια γεμάτη καταχρήσεις.
Ο Λένιν στα έργα του αναφέρει: θα έπρεπε ήδη να είχουν συμπεράνει ότι Έχει λήξει   η αντιπολίτευση και δεν έχουμε ανάγκη αντιπολίτευσης.
Λένιν (1923): στον αγώνα εναντίον κάθε φράξιας θα πρέπει όλες οι οργανώσεις του κόμματος να μην ανέχονται καμιά διασπαστική δράση, όλες οι ομάδες που έχουν δημιουργηθεί πρέπει να διηγηθούν.

Ο Λένιν επίσης αναφέρει « η ελευθερία του Τύπου στην ομόσπονδη σοσιαλιστική Δημοκρατία της Της Ρωσίας που είναι περιτριγυρισμένη από μπουρζουαδες εχθρούς…,  με το να δώσουμε ένα τέτοιο όπλο θα είναι σαν να αυτοκτονούμε»

Μενσεβίκοι: έκλεισαν όλες τις εφημερίδες μας.
Λένιν : ασφαλώς,  αλλά όχι ακόμα όλες.  Σε λίγο θα τις κλεισουμε όλες.   Η δικτατορία του προλεταριάτου θα  ξεριζώσει την προπαγάνδα αυτή ( Τρότσκι,  βιογραφία Λένιν 1925,  σελίδα 125 ).

«Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα τεχνάσματα,  θα χρησιμοποιήσουμε το δολό,  θα υιοθετήσουμε άνομους στόχους θα σιωπήσουμε,  θα κρύψουμε την αλήθεια συχνά,  με μοναδικό σκοπό να εισχωρήσουμε μέσα σε όλα τα συνδικάτα και να ολοκληρώσουμε παρ όλα τα εμπόδια τη Κομμουνιστική δουλειά».  Λένιν

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.