Μακεδονικό (Σκοπιανό) ζήτημα: Προκήρυξης προς τους Σλαυοφώνους Χρούπιστας και περιχώρων, Κομμουνιστική Οργάνωση Καστοριάς 3-7-1943

«Προκήρυξης προς τους Σλαυοφώνους Χρούπιστας και περιχώρων»

Α δ έ λ φ ι α
Ο φασισμός χτυπημένος από παντού κατακέφαλα από τις απέραντες Στρατιές των Κόκκινων Φαντάρων, των Συμμάχων τους Αγγλο-Αμερικανών και των ηρωϊκών ξεσηκωμένων ραγιάδων του Κόσμου, ξεψυχά, σβήνει για πάντα. Λυσσασμένος στο ροχαλητό του θανάτου του σπασμωδικά κινείται για να παρατείνη έστω και λίγες μέρες την αιματοβαμένη ζωή του. Ανίκανος ο τύρρανος να κρατηθή με το όπλο και τη δύναμί του, ύπουλα και άτιμα προσπαθή να σαμποτάρη τον ιερό απολυτρωτικό αγώνα των δούλων της γής. Για το λόγο αυτό και στη Μαυροφόρα Μακεδονία μας, ακολουθώντας πάντοτε την αισχρή φασιστική ταχτική, ρίχνει διαλυτικά συνθήματα. Απευθύνεται στους Έλληνας έχοντας συμπαραστάτη και βοηθό τον παχύδερμο Ράλλη αρχηγό της προδοτικής ψευδοκυβέρνησης και τους λέει χίλιες δύο συκοφαντίες εις βάρος των αγωνιζομένων παιδιών του Λαού μας. Τους ονομάζει εμπρηστές εκκλησιών, βαρβάρους κλπ. Από την άλλη μεριά απευθύνεται στους Μακεδόνας και τους λέει ότι αυτοί που σήμερα αγωνίζονται είναι όλοι όργανα πουλημένα της Αγγλίας, ξηπόλυτοι Χασιώτες πώχουν σκοπό να εξοντώσουν το Μακεδονικό στοιχείο. Σ αυτά όλα σαν συνεργάτες και δεξιά του χέρια έχουν τα τσακάλια του Μιχαήλωφ και του Φασισμού του Μπόρις ως και τα Λουμπένικα καθάρματα, αγύρτες και λωποδύτες, Νασκόπουλος, Μανουηλίδιδες, Λουκάδες, που μέχρι χθές δεν ήσαν τίποτε άλλο παρά Ιούδες και υπηρέτες των Ελλήνων Φασιστών.
Α δ έ λ φ ι α. Είναι ξεφάνερη η ατιμία και η προδοσία που παίζεται πάνω στην καμπούρα του δεινοπαθισμένου Μακεδονικού Λαού.
Μ α κ ε δ ό ν ε ς : Τινάξτε τη στάχτη που ρίχνουν στα μάτια σας οι Ραβάλ, Μπόριδες, και Ράλληδες, αυτοί πάντοτε είναι αδελφωμένοι μ ένα και μοναδικό σκοπό την υποδούλωση των Μακεδόνων, του ρούφηγμα του αίματος και του ιδρώτα τους, όπως ακριβώς κάνουν και για κάθε Λαό.
Μη λησμονάτε πως είσθε Μακεδόνες και τίποτε άλλο, ένα Έθνος που έσβησε εδώ και χίλια χρόνια από την βία των καταχτητών και κάθε τόσο αλλάζετε χέρια αφέντη. Μην ξεχνάτε πας τα παιδιά της Μακεδονίας έχουν δώσει ποτάμια το αίμα για την λευτεριά τους. Θυμηθείτε την Εσωτερική Επαναστατική Οργάνωση (Ε.Μ.Ε.Ο) τους αρχηγούς της ήρωες Ντέλτσεφ και Τσακαλάρωφ, τους οποίους οι Βούλγαροι καταχτηταί τους κρίβουν και τους παρουσιάζουν στα μάτια σας σαν εθνικούς ήρωες της Βουλγαρίας. Μη λησμονάτε τον Ηλιντεν και τη δολοφονία των πιο ηρωϊκών παιδιών της Μακεδονίας, που δολοφονήθηκαν άνατρα από τους Πράκτορες του Βουλγαρικού και Ελληνικού Φασισμού και που από τότε οι αλυσσίδες της σκλαβιάς μπήχτηκαν ποιό βαθειά στις σάρκες σας.
Α δ έ λ φ ι α. Τα σημερινά παιδιά σας που πήραν το ντουφέκι δίπλα στους αδελφούς μας τους Έλληνας, μα τους Έλληνας αυτούς που δεν έχουν σχέση με τους λύκους Τσαχτσήρα, Μανιαδάκη και Μεταξά, ακολουθούν τον τίμιο δρόμο του Ντέλτσεφ που οδηγεί στη Λευτεριά και στη τιμή. Σηκώστε το κεφάλι περήφανα, νοιώστε καλά την φωνήν μας, γηγαντώστε το μίσος κατά του βαρβάρου φασισμού και Επανάστασης. Είμαστε βέβαιοι πως θα συγκλονήση την ψυχή σας η κραυγή της σκλάβας Μακεδονίς που ζητάει από τα παιδιά της ενίσχυση για την ανάστασή της.
Αδέλφια. Σήμερα περισσότερα από κάθε άλλη φορά έφθασε η στιγμή και τσακίζονται οι αλυσσίδες των δούλων. Οι ηρωϊκοί Λαοί ρίχτηκαν με λόγια στον απολυτρωτικόν αγώνα με σύνθημα «Λευτεριά» ή «Θάνατος». Έχετε καθήκον ιερόν ν αγωνισθήτε και σείς τώρα που είναι καιρός, αλλοιώς, δεν θα έχη τόπο η Μακεδονία γι αυτούς που την πρόδωσαν ή δεν αγωνίσθηκαν γι αυτήν. Χτυπήστε, ξοντώστε τους δολοφόνους σας, προδότες, τα πουλημένα αυτά καθάρματα του Ραάλ – Μπόρις – Ράλλη.
Προς τον τιμημένον δρόμο των Βουνών. Σήμωσε η ώρα της Λευτερίας μας. Ο ήλιος της Μακεδονίας ολοπόρφυρος αρχίζει πιά ν ανατέλη ύστερα από εκατοντάδες χρόνια. Αγκαλιασθήτε με τ αδέλφια σας Έλληνες, Εβραίους, Αρβανίτες, Βλάχους και εμπρός………..

3-7-1943
Η Λευτεριά χαμογελάει
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ – ΣΛΑΜΠΟΝΤΑ ΝΑ ΝΑΡΟΝΤΑ
Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΙΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.